low waste

low waste

 Et materiale, hvor intet går til spilde

Det er vigtigt for mig at prioritere bæredygtighed, derfor er der lagt vægt på at Nans Studio er en low waste virksomhed. Jeg er meget bevidst omkring mit materialevalg og sikrer mig at der er så lidt spild som overhovedet muligt, derfor bliver materialerne udnyttet fuldt ud.

 

Øreringene er primært lavet af polymer ler, som er en plastisk lertype der hærdes i ovn. Intet ler går til spilde, da det overskydende ler fra det faste sortiment, bliver brugt til at skabe nye spændende nuancer og mønstre, som ses i One of a kind smykkerne. Hvilket blot gør polymer leret endnu mere fascinerende og fantastisk at arbejde med, fordi der hele tiden bliver skabt noget nyt og helt unikt.

 

 

Emballage med omtanke

Smykkeæskerne og postemballagen du modtager smykkerne i, er FSC-certificeret og eco-friendly. Hvorfor er det vigtigt at emballagen er FSC-certificeret? FSC står for Forest Stewardship Council, miljømærket for ansvarligt skovbrug - hvilket betyder at de anvendte materialer stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere, samtidig bliver dyr og planteliv beskyttet og medarbejderne i skovene er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. Det er bæredygtig skovhugst og en måde at sikre bevarelsen af natur og skovområder. Du kan derfor købe smykkerne med god samvittighed og samtidig bruge smykkeæsken til opbevaring, så du sikrer dit smykke undgår unødvendig slitage.

 

 

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om historien bag Nans Studio, kan du læse mere her  

Se hele udvalget af smykker her

 

Nans Studio
light weight – low waste – slow made

Tilbage til blog