Slow made

Slow made

Et langsomt håndværk med fokus på æstetik og komfort,
der frembringer et unikt og kunstnerisk udtryk

 

 

Et materiale, der kræver grundighed og finesse

Kærligheden ligger i alle de små detaljer og i det langsomme håndværk, hvor min passion for materialer og formsprog kommer til udtryk. Polymer ler er et materiale, der kræver utrolig meget forarbejdning. Der er mange processer man skal i gennem for at fremstille et smykke, der er fleksibelt, elegant og detaljefuldt.

 Alle ler stykker er blevet slebet i hånden over flere omgange med  forskellige tykkelser sandpapir, samt renset og poleret, for at sikre en fin finish og fjerne ujævnheder i form af luftbobler, der risikerer at komme under behandlingen af leret og i brændingen. Efterfølgende sammensætter jeg nøje delene. 

 

 

 

 

 Et lille kunstværk, der fortæller en historie
Hvert smykke er et lille kunstværk, med fokus på æstetik og håndværk, designet og håndlavet af mig. Et lille kunstværk, der fortæller en historie. En historie der udtrykker min begejstring for strukturer, kontraster og detaljer. Jeg vægter kvalitet fremfor kvantitet meget højt, derfor bliver intet masseproduceret og hvert smykke fremstår derfor ekstra specielt. Jeg håber du kan mærke den sjæl der lagt i håndværket og har den samme begejstring for smykkerne, som jeg har for at kreere dem til dig og at du bliver inspireret at mit lille smykkeunivers.

 

 

 

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om historien bag Nans Studio, kan du læse mere her 

Se hele udvalget af smykker her 

 

Nans Studio
light weight – low waste – slow made

Tilbage til blog