Care guide

Pleje af smykkerne for længst mulig holdbarhed

Hos Nans Studio finder du håndlavet smykker i forskellige materialer, der er blevet omhyggeligt fremstillet. For at passe bedst muligt på dine smykker fra Nans Studio, bør du undgå at bære smykkerne i vand, samt når du sover og dyrker motion. Når smykkerne ikke er i brug, opbevar dem meget gerne i en æske eller på et smykkestativ, så de ikke bliver udsat for unødvendig slitage.

 

Polymer ler

Polymer ler er et meget fleksibelt og stærkt materiale, men undgå venligst at bøje eller vride i leret, da du her kan risikere at ødelægge styrken i leret, hvilket kan føre til at leret over tid kommer til at knække. Da polymer ler er en plastisk lertype, tager smykkerne ikke skade af at bliver tabt på jorden.

Leret er ikke lakeret for at bevare det matte udtryk, makeup kan derfor risikere at smitte af på leret, da det har en mere ru overflade, når det ikke er behandlet. Hvis det skulle ske at der er noget makeup eller andet der er smittet af på leret, kan du tage en fugtig klud og rense det med. Undgå at smykkerne får kontakt med nogen former for kemikalier.

 

Ferskvandsperler

Vær opmærksom på at ferskvandsperler og sten er naturlige materialer, der kan risikere at ændre farve, hvis de kommer i kontakt med direkte sollys eller kemikalier. Især ferskvandsperler er sarte, derfor bør smykker med ferskvandsperler bæres med omtanke. 

 

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer eller du har spørgsmål angående behandling af smykkerne, er du velkommen til at tage kontakt ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Kontaktformular