Nans Studio / Nanna Sofie

Nans Studio er en enmandsvirksomhed med unikke, håndlavet smykker, designet og fremstillet af Nanna Sofie i København. Smykkerne er et mix af One of a kind produkter og et nøje udvalg af et fast sortiment.
Hvert smykke er et lille kunstværk, der fortæller en historie. En historie der udtrykker min begejstring for strukturer, former og detaljer.

Med et smykke kan man mindes en person, det symboliserer kærlighed og det er en måde man kan udtrykke sin personlighed på. Det fascinerer mig helt utroligt, hvordan en så lille ting som et smykke, kan have så stor en betydning og indflydelse. Jeg har personligt selv altid været glad for især store smykker, da det er en nem måde man kan ændre, definere og pifte sit outfit op på.

Konceptet bag Nans Studio er at kunne tilbyde lette og komfortable statementsmykker, da jeg ofte selv har oplevet, at store smykker har en tendens til at være virkelig tunge og ukomfortable. Mit hovedfokus har derfor været at skulle finde et materiale, hvor der ikke bliver gået på kompromis med komforten. Derfor har jeg valgt at de fleste smykker primært er lavet af polymer ler, da det er et utrolig let materiale. Samtidig er det et materiale der er meget levende og fleksibelt, samt givet et unikt og kunstnerisk udtryk i sit organiske formsprog og detaljefyldte overflader.

Det er vigtigt for mig at bestræbe efter at drive en bæredygtig virksomhed. Derfor udnytter jeg materialerne fuldt ud, hvilket resulterer i et minimalt materialespild. Intet ler går til spilde, da det overskydende ler fra det faste sortiment, bliver brugt til at skabe nye spændende nuancer og mønstre, som ses i One of a kind smykkerne. Hvilket blot gør polymer leret endnu mere fascinerende og fantastisk at arbejde med, fordi der hele tiden bliver skabt noget nyt og helt unikt. Derudover er alle smykkeæsker og postemballage FSC-certificeret.

Kærligheden ligger i alle de små detaljer og i det langsomme håndværk, hvor min passion for materialer og formsprog kommer til udtryk. Hvert smykke er et lille kunstværk, med fokus på æstetik og håndværk, designet og håndlavet af mig. Kvalitet fremfor kvantitet er noget jeg vægter meget højt, derfor bliver intet masseproduceret. Jeg håber du kan mærke den sjæl jeg har lagt i smykkerne og har den samme begejstring for smykkerne, som jeg har for at kreere dem til dig. Tusind tak fordi du har lyst til at følge med i mit lille smykkeunivers.

 

Kærligst,

Nanna Sofie
Designer og indehaver af Nans Studio

 

 

Hvis du har lyst til at vide mere om idéen bag Nans Studio, kan du læse om konceptet light weight – low waste – slow made her. Hvor jeg går i dybden med hvordan komfort, bæredygtighed og håndværk blev fundamentet for Nans Studio.

 

Kollektioner

 

No Waste    No Waste Mini  

 

Nans Studio
light weight – low waste – slow made