Nans Studio / Nanna Sofie

 

Nans Studio er en enmandsvirksomhed, etableret i 2020, med håndlavet smykker, designet log produceret af Nanna Sofie i København. Nanna Sofie har altid været fascineret af smykkeverden, da det er en måde man kan tilføje noget eksklusivt og detaljerigt til ens outfit og vise sin personlige stil. Til daglig er Nanna Sofie i gang med en PBA i Smykker, Teknologi & Business, der bidrager til ny viden og udvikling af Nans Studio.

Konceptet bag Nans Studio er at kunne tilbyde lette og komfortable statementsmykker, samt vise at alternative materialer godt kan være eksklusive og elegante. Med en mission om at skabe store smykker, som hvert er et lille kunstværk med et skulpturelt formsprog og levende overflader, der fortæller en historie. En historie der udtrykker kærligheden til det langsomme håndværk, materialerne og sanseligheden.

 

"Kærligheden ligger i alle de små detaljer og i det langsomme håndværk, hvor min passion for materialer og formsprog kommer til udtryk. Hvert smykke er et lille kunstværk, med fokus på æstetik og håndværk, designet og håndlavet af mig. Kvalitet fremfor kvantitet er noget jeg vægter meget højt, derfor bliver intet masseproduceret. Jeg håber du kan mærke den sjæl jeg har lagt i smykkerne og har den samme begejstring for smykkerne, som jeg har for at kreere dem til dig. Tusind tak fordi du har lyst til at følge med i mit lille smykkeunivers."

Kærligst,

Nanna Sofie
Designer og indehaver af Nans Studio

  

 


light weight – low waste – slow made - hand made