Et lille stykke kunst, til dit personlige udtryk.

Store smykker, har en tendens til at være tunge og ukomfortable. Der er typisk tænkt langt mere over smykkets udseende, fremfor forbrugerens komfort. De tunge øreringe resulterer i hovedpine og udvidelse af hullerne i ørerne, hvilket gør at man mister lysten til at bruge øreringene igen og dermed har spildt penge på et dårligt køb.

Jeg hedder Nanna Sofie, jeg er designeren og stifteren af Nans Studio. Jeg etablerede Nans Studio i slutningen af 2020, med det primære fokus, at opfylde behovet for lethed og komfort i store øreringe. Det var derfor afgørende at finde det rigtige materiale, at fremstille smykkerne i.

Materialevalget faldt på polymer ler - en plastisk lertype, hvis fordel er den lette vægt, for at skabe højst mulig komfort. En bevidsthed om materialets egenskaber, sikrer at intet ler går til spilde, da det overskydende ler fra tidligere smykker, bliver brugt til at skabe nye matte, delikate farvenuancer og mønstre. Der skabes dermed uendelige muligheder af kunstneriske udtryk, hvor hvert smykke fremstår helt unikt. Hvilket giver dig mulighed for at finde det smykke, der afspejler dig bedst muligt.

"Kærligheden ligger i alle de små detaljer og i det langsomme håndværk, hvor min passion for materialer og sanselighed kommer til udtryk. Hvert smykke er et lille unikt kunstværk til forbrugerens personlige stil og bidrager med noget luksuriøst til ens hverdag. Med fokus på æstetik og håndværk, er alle smykkerne designet og håndlavet i København. Kvalitet fremfor kvantitet er noget jeg vægter meget højt, derfor bliver intet masseproduceret. Jeg håber du kan mærke den sjæl jeg har lagt i smykkerne og har den samme begejstring for smykkerne, som jeg har for at kreere dem til dig. Tusind tak fordi du har lyst til at følge med i mit lille smykkeunivers."

Kærligst, Nanna Sofie
Designer og indehaver af Nans Studio

Vision

Virksomhedens vision er at skabe et intimt brand med en tæt relation til forbrugeren, hvor smykkerne er komfortable i et mix af materialer, der er eksklusive, elegante og i høj kvalitet, for at give forbrugeren mulighed for personligt udtryk. Et møde mellem kunst, funktion og håndværk.