Materialer

En bevidsthed om materialernes egenskaber, sikrer at der er så lidt spild som overhovedet muligt i produktionen, da materialerne bliver udnyttet fyldt ud. Nedenfor kan du læse om de forskellige materialers egenskaber, der kendetegner smykkerne fra Nans Studio.

 

Polymer lerets lethed og æstetik

Det primære materiale er polymer ler, som er en plastisk lertype, der hærdes i ovn. Du vil opleve at materialet er utrolig let, det er derfor et oplagt materiale at bruge til større øreringe, da det sikrer lethed og komfort. Intet ler går til spilde, da det overskydende ler fra tidligere smykker bliver brugt til at skabe nye matte, delikate farvenuancer og mønstre. Hvilket blot gør polymer leret endnu mere fascinerende og fantastisk at arbejde med, da der hele tiden bliver skabt noget nyt og helt unikt. Materialet har et kunstnerisk udtryk i sit organiske formsprog og detaljefyldte overflader. Med polymer ler viste det sig at æstetik, funktion og komfort gik op I en højere enhed, derfor blev det det primære valg af materiale for smykkerne hos Nans Studio.

 

Elegante ferskvandsperler

Hos Nans Studio kan du finde smykker med ferskvandsperler i hvide toner, samt nuancer af den smukke påfuglefarve. Da ferskvandsperler er naturligt fremstillet, er det umuligt at finde to perler der er identiske. Derfor bliver der brugt tid på at matche perlerne i par ud fra farve, form og størrelse, for at sikre et harmonisk udtryk til det pågældende smykke. Ferskvandsperlerne tilføjer noget klassisk, elegant og eksklusivt til smykkerne.

 

Ædelstens farverige univers

Du kan også finde perler i ædelsten, glas og voks, der tilføjer ekstra farve til smykkerne – uanset om det er I form af tone i tone eller brugt som kontrast til farverne I polymer leret. Ligesom ferskvandsperler, er alle sten også forskellige, sammensætningen og brugen af sten er derfor en proces der bliver grundigt overvejet, for at give værdi og personligt udtryk til hvert enkelt smykke, stenene er brugt til.

 

Emballage med omtanke

Smykkeæskerne, visitkort og postemballagen du modtager smykkerne i, er FSC-certificeret og eco-friendly. FSC står for Forest Stewardship Council – miljømærket for ansvarligt skovbrug – hvilket betyder at de anvendte materialer stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere, samtidig bliver dyr og planteliv beskyttet og medarbejderne I skovene er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. Det er bæredygtig skovhugst og en måde at sikre bevarelsen af natur og skovområder. Du kan derfor bruge smykkeæsken til opbevaring, så du sikrer dit smykke undgår unødvendig slitage med god samvittighed.

 

Hvis der skulle opstå tvivl om brugen af materialer, står dette beskrevet i produktbeskrivelsen under hvert enkelt smykke. Er dette ikke fyldestgørende, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt her