light weight

light weight

Mangel på lethed og komfort

Jeg synes det er så fascinerende at noget så simpelt som et smykke, kan ændre, definere og pifte hele ens outfit op – det er de små detaljer der er afgørende. Idéen til Nans Studio opstod i mangel på store øreringe, der var lette og komfortable. Jeg har altid haft en stor begejstring for statementsmykker – især øreringe, men jeg har desværre oplevet nærmest hver gang jeg køber et par store øreringe, at de er virkelig tunge og ubehagelige at i.

 

 

Materialets indflydelse 

Jeg fandt hurtigt ud af at det var materialet der var skyld i at smykkerne ofte var så tunge, derfor var det altafgørende at finde et materiale der var utrolig let. Jeg har igennem mange år haft en stor begejstring og fascination for keramik og materialet polymer ler deler mange af de samme kvaliteter som keramik, men er samtidig også et meget let materiale. Det er et materiale der er meget levende og fleksibelt, samt givet et unikt og kunstnerisk udtryk i sit organiske formsprog og detaljefyldte overflader. Med polymer ler viste det sig at æstetik, funktion og komfort gik op i en højere enhed, derfor blev det mit primære valg af materiale til smykkerne.

 

 

 Lette og komfortable statementsmykker

Alle øreringe vejer under 10 g og de fleste af øreringene vejer endda kun nogle enkelte gram hver. Der står vægten på øreringene i alle produktbeskrivelser, men lad være med at blive skræmt af størrelsen på øreringene, for selv de helt store øreringe er utrolig lette og behagelige at have i. Hvilket gør at øreringene er perfekte både til brug i hverdagen og til fest, da man nærmest ikke bemærker man har dem i og samtidig er de i statementstørrelse, som fremhæver det unikke, detaljefyldte og personlige.

 

 

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om historien bag Nans Studio, kan du læse mere her

Se hele udvalget af smykker her

 

Nans Studio
light weight – low waste – slow made

Tilbage til blog